Eindelijk is het zover. De zomer is in volle gang! Tijd voor vakantie en avontuur. Met de caravan richting het zonovergoten zuiden of de wildernis van Scandinavië. Zon, regen of wind, met de caravan voortent van Campooz ben je op iedere bestemming voorbereid.

Alle onderwerpen in dit artikel
de Homy caravan voortent van Campooz
Met de iconische vorm van de Trekking luifel en het ademende Polykatoen, heb je een gouden combinatie in handen.

Stijlvol en flexibele caravan voortent

De Homy van Campooz is stoer en eigenzinnig. Met de iconische vorm van de Campooz Trekking luifel en het ademende 300 gr/m2 Polykatoen, heb je een gouden combinatie voor de vakantie in handen. Helemaal wat flexibiliteit betreft. Twijfel je tussen een luifel of voortent? Met de Homy kan het allebei. Dankzij de uitneembare panelen en uitwisselbare deur, pas je de voortent van Campooz precies aan op jouw persoonlijke wensen en vakantie situatie. De Homy is niet alleen stijlvol en solide, maar ook ontzettend praktisch.

Ook voor jouw caravan

De caravan voortent van Campooz is beschikbaar in maar liefst zes verschillende maten. Heb je een caravan met een rechte daklijn en railhoogte van 210 cm of hoger? Dan is de Homy ook geschikt voor jou! Sterker nog, de Homy past in dat geval op vrijwel iedere caravan. Aangezien het een zogenaamde ‘deeltent’ betreft, strekt de voortent niet over de gehele breedte van de caravan uit. Dit resulteert in een hoge mate van flexibiliteit voor jouw specifieke caravan en situatie, evenals een kleinere pakmaat en meer gemak en snelheid tijdens het opzetten.

Binnen in de Homy caravan voortent van Campooz
De Homy is niet alleen stijlvol en solide, maar ook ontzettend praktisch.

Optimale ventilatie

Voor het beste klimaat in de voortent maakt Campooz gebruik van haar Clima-C systeem. Optimale ventilatie is van groot belang, bij zowel koud als warm weer. Ook heb je zelf de mogelijkheid om de temperatuur te beïnvloeden naar jouw persoonlijke wensen door het stellen van het doek rondom de ventilatiepanelen. Ademend materiaal doet de rest.

Genoeg ruimte voor al jouw spullen

Van slippers en sandalen tot voetbal of tennisracket. De Homy organizer accessoire biedt niet alleen extra veel opbergruimte voor je favoriete kampeerspullen, ook houdt het de tocht tijdens een frisse ochtend of avond buiten de deur. De vier ‘pockets’ klik je eenvoudig vast aan de tochtstrook en bieden maar liefst 20 liter aan opbergruimte, per stuk!

de Homy caravan voortent van Campooz
Optimale ventilatie is van groot belang, bij zowel koud als warm weer.

Hoogwaardige afwerking en materialen

Stevig gestikt, slijtvast en oersterk. In smaakvolle zand/grijze kleurstelling en geleverd in handige draagtassen. Eén voor het frame en één voor het doek. Volledig in stijl en eveneens gemaakt van ademend 300 gr/m2 Polykatoen. Het frame is van aluminium. Licht en makkelijk op te zetten.

de Homy caravan voortent van Campooz
De Homy is niet alleen stijlvol en solide, maar ook ontzettend praktisch.

De Homy van Campooz past bij iedere kampeersituatie. Van regen en wind tot zonovergoten bestemming. Aanpassen naar eigen smaak en voorkeur, doe je eenvoudig met de uitneembare panelen, uitwisselbare deur, verandastang en Clima-C. De nieuwe caravan voortent en luifel in één van Campooz is verkrijgbaar bij de caravan zaak bij jouw in de buurt. Voor meer info en details, klik op de onderstaande knop.

Bekijk de Homy voortent

Over de auteur:
Gast schrijver

Dit artikel is geschreven door een gastschrijver van Campingzoeker. Ben jij ook een fanatieke kampeerder en lijkt het je leuk om een van je (kampeer)avonturen met ons te delen? Neem dan contact met ons op (via onze contactpagina) en wie weten lezen we binnenkort jou verhaal op het blog van Campingzoeker.

Gast schrijver